'Geïnteresseerd Utrecht krijgt concurrentie in strijd om Ajax-back Klaiber'

'Geïnteresseerd Utrecht krijgt concurrentie in strijd om Ajax-back Klaiber'

4 augustus - 12:19 Laatste update: 12:21
97

Naast FC Utrecht zijn ook twee clubs uit het Championship serieus geïnteresseerd in Ajax-verdediger Sean Klaiber. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdag. Het is dus nog niet duidelijk waar de toekomst van Klaiber ligt.

In #DoneDeal de podcast werd al duidelijk dat de naam van Klaiber gevallen is bij Utrecht. Een terugkeer van de rechtsback is nog niet dichtbij. Het AD weet ook dat er twee clubs uit Engeland een 'serieus' oogje hebben op Klaiber.

Bij Ajax ligt de 28-jarige verdediger nog één jaar vast. Hoewel Noussair Mazraoui deze zomer is vertrokken, heeft Klaiber geen uitzicht op speelminuten in Amsterdam. Een transfer ligt daardoor in het verschiet, de vraag is alleen naar welke club.

Ajax nam de Surinaams international twee jaar geleden voor ruim vier miljoen euro over van Utrecht. In zijn eerste seizoen kwam Klaiber nog sporadisch aan spelen toe. De verdediger ligt goed in de groep, maar hij wist nooit echt te overtuigen op het veld. In het gehele vorige seizoen was Klaiber uitgeschakeld door een kruisbandblessure.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s