Ook bestaande spelers krijgen een boost bij Unibet: 4x je inzet bij zege PSV!

Ook bestaande spelers krijgen een boost bij Unibet: 4x je inzet bij zege PSV!

09-08-2022 13:00 Laatste update: 13:21

ADVERTORIAL – PSV staat dinsdagavond voor een duel dat de toon zal zetten voor de rest van het seizoen. De Eindhovenaren zullen AS Monaco op de knieën moeten krijgen in het eigen Philips Stadion, nadat er in de dwergstaat met 1-1 gelijk werd gespeeld. Op Unibet is er nu een leuke boosted odd beschikbaar voor een overwinning van PSV!

De heenwedstrijd

Een week geleden in het Stade Louis II boekte PSV een resultaat waar het gematigd tevreden over zal zijn geweest. Onder het ‘genot’ van hoge temperaturen en een dito vochtigheidsgraad, wisten de Eindhovenaren Monaco op 1-1 te houden. Lange tijd zag het ernaar uit dat er zelfs een overwinning uit het vuur gesleept zou worden. Via Joey Veerman was PSV in de eerste helft al op een 0-1 voorsprong gekomen, maar tegen het eind van de wedstrijd sloeg de vermoeidheid toe bij de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Het slotoffensief van de Mongasken was sterk, wat tien minuten voor tijd resulteerde in de gelijkmaker van verdediger Axel Disasi. Vlak voor tijd kwamen de Eindhovenaren nog goed weg nadat Walter Benítez een kopbal op de paal zag belanden.

PSV en Monaco: beiden een goede generale

Afgelopen weekend kwamen beide teams wederom in actie. Monaco speelde de uitwedstrijd in de Ligue 1 tegen RC Strasbourg, waar het met 1-2 wist te winnen. Voor PSV stond er een thuiswedstrijd tegen FC Emmen op het programma. De Eindhovenaren hadden geen kind aan de club uit Drenthe en wonnen overtuigend met 4-1. Van Nistelrooij koos er in het duel voor om wat spelers rust te geven, door ze niet aan de aftrap te laten beginnen of vroegtijdig te wisselen.

Eén van die spelers was Guus Til. De middenvelder waarvan het telkens weer lijkt dat hij over meerdere longen beschikt, zal naar alle waarschijnlijkheid weer zijn opwachting maken in de basisploeg van PSV. Op Unibet krijg je 3.25 voor een doelpunt van de man van de hattrick tegen Ajax. Naast Til is het onmogelijk om deze PSV’er niet uit te lichten: Cody Gakpo. De aanvoerder van de Eindhovenaren was afgelopen weekend ook weer op schot met twee doelpunten. Voor één goal van de ‘Eintovenaar’ krijg je 3.05 op Unibet, voor twee stuks staat een odd van 14.00 voor je klaar.

Speciale odds op Unibet

Voor de wedstrijd tussen PSV en Monaco heeft Unibet weer een aantal speciale weddenschappen voor je klaargezet. Voor de bestaande speler is de odd voor ‘PSV wint en er vallen drie goals of meer in de wedstrijd’ geboost naar 4 keer je inzet. Daarnaast staat er ook een mooie weddenschap voor de beginnende speler klaar. Wanneer je je nu registreert bij Unibet, krijg je vijftig keer je inzet bij een overwinning van PSV.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.