'Benfica keert toch terug voor Aursnes: minimaal 15 miljoen naar Feyenoord'

'Benfica keert toch terug voor Aursnes: minimaal 15 miljoen naar Feyenoord'

12-08-2022 20:12
131

Hoewel Feyenoord-trainer Arne Slot vertelde dat de onderhandelingen momenteel stilliggen, is het nog steeds de verwachting dat Fredrik Aursnes naar Benfica vertrekt. Dat meldt Voetbal International. De 26-jarige Noor is zelf al akkoord met de Portugese topclub.

Benfica moet echter eerst ruimte maken in de selectie van trainer Roger Schmidt, voordat er weer bij Feyenoord wordt aangeklopt. Slot dreigt daarmee nog steeds één van zijn belangrijkste spelers te verliezen, maar volgens VI staat daar een transfersom tegenover van minimaal vijftien miljoen euro.

Ramiz Zerrouki geldt als de belangrijkste kandidaat om Aursnes op te volgen. Het weekblad schrijft dat zijn transfer 'intern wel voor beraad zorgt'. Dat heeft niet zozeer met de kwaliteiten van de FC Twente-middenvelder te maken, maar meer met de vraag of hij zijn aankoopbedrag minimaal kan verdienen. Dat is een afweging die Feyenoord tegenwoordig bij iedere speler maakt.

Ook Sivert Mannsverk van Molde FK is in beeld in De Kuip, maar hij lijkt meer een optie voor de toekomst. De Rotterdammers zoeken een speler die er direct kan staan als met Aursnes een cruciale pion wegvalt.