Bangura gaat in op Feyenoord-interesse: 'Ga mezelf niet vergelijken met Malacia'

Bangura gaat in op Feyenoord-interesse: 'Ga mezelf niet vergelijken met Malacia'

13 augustus - 23:52
26

SC Cambuur-back Alex Bangura heeft gereageerd op de geruchten over een mogelijke transfer naar Feyenoord. De linkervleugelverdediger benadrukt dat het 'nog niet zo ver is'.

Bangura geldt als een steunpilaar bij Cambuur. Trainer Henk de Jong liet zich vrijdag al uit over een eventueel vertrek van zijn speler en na afloop van het duel met FC Utrecht reageert hij zelf. "Het is mooi als Feyenoord informeert", lacht Bangura, die al in de jeugdopleiding van de Rotterdammers speelde, tegenover ESPN. "Het is een goed teken dat zo'n grote club informeert."

Zelf heeft Bangura nog geen contact met Feyenoord gehad. "Het is gegaan via de clubs, maar ik heb het meegekregen. Het is nog niet officieel, er is nog geen concreet bod", benadrukt hij. In De Kuip wordt de 23-jarige Bangura gezien als een potentiële kandidaat om de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia op te volgen. "Ik ga mezelf niet vergelijken met Malacia. Ik speel gewoon mijn eigen spel. Of ik daar op de bank ga zitten? Nee, zo ver is het nog niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie