Inter-coach Inzaghi over transfer Dumfries: 'Absoluut geen signaal ontvangen'

Inter-coach Inzaghi over transfer Dumfries: 'Absoluut geen signaal ontvangen'

14-08-2022 09:16
17

Internazionale-trainer Simone Inzaghi gaat op zijn strepen staan na de heldenrol van Denzel Dumfries in het Serie A-duel met Lecce. De Nederlandse rechtsback mag niet vertrekken uit Milaan.

Dumfries groeide in de 95e minuut uit tot de matchwinner, waarmee hij Inter behoedde voor een valse start (1-2). "Ik ben heel blij met mijn doelpunt, maar het belangrijkste is de overwinning. We hebben het verdiend", zegt de ex-PSV'er op de clubsite. "We hebben goed gespeeld en ik ben blij dat ik het team zo kon helpen. Fysiek voel ik me erg goed. Ik heb geen idee hoeveel ik dit seizoen ga scoren, maar ik hoop mijn aantal van vorig seizoen (vier, red.) te overtreffen."

Inzaghi toont zich gelukkig met Dumfries, al begon de Oranje-international wel op de bank. Matteo Darmian verscheen aan de aftrap. "Ik heb tot zaterdagochtend nog getwijfeld", geeft de trainer toe in Italiaanse media. "Darmian heeft ongelooflijk werk geleverd in de voorbereiding, terwijl Denzel later aansloot vanwege zijn interlandverplichtingen. Ik dacht dat hij meer waarde kon hebben als invaller."

Inzaghi bestrijdt dat het een signaal was dat Inter open staat voor een transfer van Dumfries, die in de belangstelling staat van Chelsea. De Italiaanse topclub zou geld nodig hebben. "Wij moeten al onze spelers houden. We zullen de selectie bij elkaar houden en nog één centrumverdediger aantrekken. Ik heb absoluut geen signalen ontvangen dat Dumfries of Skriniar vertrekt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie