Gimenez over warm welkom bij Feyenoord: 'Dat verraste mij en maakt me trots'

Gimenez over warm welkom bij Feyenoord: 'Dat verraste mij en maakt me trots'

14 augustus - 10:54 Laatste update: 11:12
50

Ondanks het gelijkspel tegen sc Heerenveen kijkt Santiago Gimenez met een goed gevoel terug op zijn debuut voor Feyenoord. De 21-jarige spits was blij verrast door de steun die hij al kreeg van Het Legioen, vertelt hij aan de Mexicaanse tak van ESPN.

"Het was erg mooi voor mij, heel speciaal. Ik ben geweldig ontvangen. Niet alleen ik, maar het hele team. Het maakte indruk op me. Het fanatisme van de fans motiveert ons om het maximale te geven." In De Kuip waren zelfs al Mexicaanse vlaggen en sombrero's te zien. "Het verraste mij en maakte me erg trots."

Giménez kijkt met een goed gevoel terug op zijn invalbeurt. Hij viel twaalf minuten voor tijd in voor Danilo. "Ik denk ik goed inviel. We kregen veel kansen. Alleen was de tegenstander sterk en verdedigden zij goed. Het was duidelijk moeilijk voor mij met veel tegenstanders om mij heen. We bleven het proberen en dat is het belangrijkst. Het is duidelijk dat er nog veel werk te verzetten is, omdat we thuis geen punten mogen verspelen. Maar we zullen elke dag verbeteren en proberen om niet weer punten te verspelen in eigen huis."

Gimenez stelt dat hij zich goed voelt. "Ik voel me fysiek goed, ik was natuurlijk al begonnen aan het seizoen in de Mexicaanse competitie. Het is waar dat het reizen energie kost, maar ik voel me fysiek redelijk goed. Ik dank God dat hij mij deze kans heeft gegeven en ik ga hard werken om beter te worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie