Van Bronckhorst praat over PSV: 'We hebben veel wedstrijden van ze gezien'

Van Bronckhorst praat over PSV: 'We hebben veel wedstrijden van ze gezien'

15 augustus - 16:06
100

Giovanni van Bronckhorst maakt zijn borst nat voor twee zware wedstrijden van Rangers FC met PSV, waarvan de eerste dinsdagavond gespeeld wordt. Het is ook een clash tussen twee Nederlanders: Ruud van Nistelrooij staat aan het roer bij PSV.

Van Bronckhorst weet wat hem te wachten staat. "We hebben veel wedstrijden van PSV gezien", zegt hij op de persconferentie. "Ze hebben wat nieuwe aanwinsten en een nieuwe trainer, dus het spel is anders dan vorig jaar. Je ziet dat ze veel ervaring hebben binnengehaald met Luuk De Jong, een spits die alles heeft meegemaakt in het voetbal."

"Ze hebben een duidelijke speelstijl, zijn erg comfortabel aan de bal en erg sterk in de overgangsmomenten. Dit is de laatste stap richting de groepsfase van de Champions League, dus het is logisch dat je tegen een zeer moeilijke tegenstander speelt", vervolgt Gio.

Mocht Rangers ten koste van PSV de Champions League halen, dan is dat voor Van Bronckhorst een terugkeer op het hoogste niveau. "Ik heb eerder in de Champions League gecoacht (met Feyenoord, red.). Daar wil je bij horen. Toen ik hier kwam wist ik dat ik op het hoogste niveau wilde spelen en prijzen wilde winnen. Het belangrijkste voor mij is om ons te kwalificeren en de club terug te brengen naar het grootste podium in het Europese voetbal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie