Je zou als Barça denken: verkoop Aubameyang en laat Memphis op de bank zitten

"Je zou als Barça denken: verkoop Aubameyang en laat Memphis op de bank zitten"

16 augustus - 17:02 Laatste update: 18:03
17

Memphis Depay kwam in de seizoensouverture tegen Rayo Vallecano niet in actie. De Catalanen stelden teleur en wisten aanvallend maar mondjesmaat kansen te creëeren. In de nieuwe aflevering van #DoneDeal de podcast wordt de situatie van Memphis besproken. 

Hoofdredacteur Dennie van Laar denkt dat de tijd van Memphis erop zit in Catalonië. "Aubameyang viel nog in, maar Memphis bleef lekker zitten. Dat lijkt me wel een teken aan de wand. Laten we hopen dat Aubameyang naar Chelsea vertrekt, alleen al voor Memphis." Redacteur Lars Teunissen is het daar mee oneens. "Ik hoop het juist niet. Memphis wil zelf graag bij Barça blijven, maar het is echt onbegonnen werk. Het perspectief is weg en het ziet er niet goed uit."

Redacteur Tim van Duijl springt bij. "Ik denk dat Memphis op zijn best is als nummer één. Onder Koeman was hij de man en dat zag je terug. Als op de bank zit, gaat dat weg. Koeman heeft hem belangrijk gemaakt en daar was hij ook de clubtopscorer." "Het maakt niet zo veel uit wie je verkoopt en Barça kan 25 miljoen verdienen voor Aubameyang. Memphis stuurt aan op een contractontbinding en wil voor niks vertrekken. Dan zou je als Barça-zijnde denken: we gaan voor Aubameyang en laten Memphis op de bank wegrotten", besluit Teunissen. 

#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg ook ons op Twitter en Instagram!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie