Trapp zegt Manchester United af, 'Ten Hag aast nu op Newcastle-doelman'

Trapp zegt Manchester United af, 'Ten Hag aast nu op Newcastle-doelman'

25-08-2022 09:42
38

Manchester United is in de zoektocht naar een doelman uitgekomen bij competitiegenoot Newcastle United. Martin Dubravka is nadrukkelijk in beeld, melden diverse media. Eintracht Frankfurt-keeper Kevin Trapp blijft in Duitsland.

Manchester United heeft een aanbieding gedaan en hoopt Dubravka tot het einde van het seizoen te huren. Erik ten Hag wil een extra keeper naar Old Trafford halen. De Slowaakse doelman (33) moet de concurrentiestrijd aangaan met David de Gea.

Trapp zal niet de overstap naar United maken. De Duitser heeft Ten Hag en co. geïnformeerd dat hij niet ingaat op het vierjarige contractvoorstel. Ook de komst van Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach) en Odysseas Vlachodimos (Benfica) wordt een lastig verhaal voor de Engelsen.

Trapp heeft serieus overwogen om Europa League-winnaar Frankfurt in te ruilen voor Manchester United. "Ik heb een aanbieding gekregen van United, een wereldwijde topclub. Maar ik heb de clubs geïnformeerd dat ik nergens heen zal gaan", wordt de Duits international geciteerd door BILD.