Wijnstekers tipte Feyenoord over Odgaard: “Dacht dat hij geweldig voor ze zou zijn

Wijnstekers tipte Feyenoord over Odgaard: “Dacht dat hij geweldig voor ze zou zijn

06-09-2022 16:24 Laatste update: 16:24
87

Oud-international én Feyenoord-legende Ben Wijstekers had AZ-aanvaller Jens Odgaard graag in De Kuip gezien. De verdediger van weleer is erg gecharmeerd van de aanvaller, en zag voor de hem een mooie toekomst weggelegd bij de Rotterdammers.

Odgaard, die afgelopen weekend trefzeker was in de 0-3 overwinning van AZ op FC Emmen, werd door Wijnstekers opgenomen in het elftal van de week van De Telegraaf. "Ik had zijn naam een jaar geleden al eens laten vallen bij Feyenoord, omdat ik dacht dat het een geweldige speler voor ze zou zijn. Hij speelde een beetje als hangende spits, maar vanuit de tien-positie heeft hij echt het overzicht en een geweldig schot."

Tot een overstsap naar Feyenoord kwam het nooit. De aanvaller verliet uiteindelijk RKC Waalwijk, waar hij vorig seizoen in 33 officiele duels elf keer scoorde, voor de Alkmaarders. Daar miste hij de eerste twee wedstrijden vanwege een blessure. Inmiddels is hij fit en scoorde hij al twee keer voor de ploeg die momenteel de derde plek bekleedt in de Eredivisie