Franse media speculeren over Lens: aanvaller ontbreekt al lange tijd in selectie

Franse media speculeren over Lens: aanvaller ontbreekt al lange tijd in selectie

01-10-2022 12:11 Laatste update: 12:17
18

FC Versailles, dat uitkomt op het derde niveau van Frankrijk, verraste afgelopen zomer met het aantrekken van Jeremain Lens. Heel succesvol verloopt het avontuur van de aanvaller nog niet. Diverse Franse media vragen zich af wat er met de Oranje-international aan de hand is.

De oud-speler van onder meer PSV en Sunderland miste de eerste twee wedstrijden van dit seizoen, waarna hij zijn debuut maakte tegen Bourg-en-Bresse Péronnas. Op 26 augustus speelde hij ongeveer twintig minuten mee. Daar bleef het vooralsnog bij. Inmiddels is het muisstil rondom Lens. 

"Waar is Jeremain Lens?", aldus Le Parisien. Ook Foot National zet vraagtekens bij de situatie van de Nederlander en laat weten dat niemand weet hoelang hij nog afwezig blijft. Eerstgenoemde denkt te weten dat Lens, die vrijdagavond in het duel met FC Borgo geen deel uitmaakte van de selecte, kampt met een enkelblessure. 

De krant voegt eraan toe dat de vleugelspeler zich afgelopen zomer in Frankrijk meldde met vijftien kilo overgewicht. Al zou hij inmiddels wel weer op zijn streefgewicht beginnen te komen. Daarnaast meldt het medium dat de humor van Lens zeer goed zou vallen in de kleedkamer van de derdevisionist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie