Van kwaad tot erger: Noa Lang niet in selectie Club Brugge voor Belgische topper

Van kwaad tot erger: Noa Lang niet in selectie Club Brugge voor Belgische topper

16-10-2022 08:55
74

Noa Lang zit in een lastig parket bij Club Brugge. De 23-jarige aanvaller verloor dit seizoen al zijn basisplaats, maar voor de Jupiler Pro League-topper tegen Anderlecht heeft coach Carl Hoefkens hem helemaal niet nodig.

Lang is hersteld van een enkelblessure, maar onder meer in het Champions League-tweeluik met Atlético Madrid kwam hij niet van de bank. Hoefkens heeft hem zelfs helemaal niet nodig tegen Anderlecht. De vijfvoudig Oranje-international ontbreekt in de wedstrijdselectie van de regerend Belgisch kampioen voor het duel in Brussel.

Wedden

Meer odds

Van een blessure lijkt geen sprake, aangezien de Club-trainer op de persconferentie vrijdag alleen repte over de afwezigheid van Mats Rits. 'Dus het heeft er alle schijn van weg dat de ex-Ajacied om sportieve redenen gepasseerd werd - of er moet op de laatste training zaterdag nog iets gebeurd zijn', concludeert onder meer Het Nieuwsblad.

Lang mocht een week geleden wel starten tijdens de nederlaag Westerlo, maar toonde toen aan dat hij nog ver verwijderd is van zijn beste vorm. Nadat hij afgelopen zomer nog vol bravoure zijn afscheid aankondigde, lijkt het nu van kwaad tot erger te gaan bij Club Brugge. De buitenspeler kan vermoedelijk ook het WK in Qatar wel op zijn buik schrijven.