Ronaldo onder vuur: 'Sorry, maar dit is onaanvaardbaar. Het is zó zwak'

Ronaldo onder vuur: 'Sorry, maar dit is onaanvaardbaar. Het is zó zwak'

20-10-2022 09:56 Laatste update: 10:16
38

Cristiano Ronaldo krijgt de wind van voren in Engeland. De Portugese ster van Manchester United bleef op de bank in de topper tegen Tottenham Hotspur en besloot al enkele minuten voor het laatste fluitsignaal de catacomben op te zoeken.

"We weten allemaal wat voor grote speler Cristiano Ronaldo is geweest, maar om als wisselspeler van het veld te lopen voor het einde van de wedstrijd... Sorry, maar dit is onaanvaardbaar. Het is zó zwak", begint Gary Lineker bij Match of the Day. Micah Richards sluit zich daarbij aan. "Het is heel teleurstellend. We keken lange tijd tegen hem op, one of the greats of the game. Dat je het om jou laat draaien terwijl je team aan het winnen is, is onacceptabel."

Wedden

Meer odds

Alan Shearer stelt dat Ronaldo ook Erik ten Hag in een moeilijke situatie brengt. "Ik snap de frustratie als je niet mag spelen, maar als je naar het grotere plaatje kijkt zie je dat Manchester United heel goed speelde. De manager nam de grote beslissing om hem te passeren en dat bleek de juiste", zegt de voormalig spits bij Prime. Het is een moeilijke situatie, want je praat over één van de beste spelers die we ooit hebben gezien. Dat maakt het moeilijk voor de manager. Hij moet hier nu vragen over gaan beantwoorden, terwijl de spelers op het veld indruk maakten."

Shearer verdedigt de beslissing voor Ten Hag. "Strooi ik zout in de wonde als ik zeg dat Bruno Fernandes er gelukkiger uitziet zonder Ronaldo? Ik kijk gewoon naar zijn prestatie, hij was energiek, toonde leiderschap en hij toonde aanvallend en verdedigend zijn kwaliteit. Zijn bijdrage was groot, hij verdiende het doelpunt."