PSG-sterren houden zich in, goals in Bundesliga-topper en AS Roma staat op scherp

PSG-sterren houden zich in, goals in Bundesliga-topper en AS Roma staat op scherp

13-11-2022 10:00 Laatste update: 12-11-2022 19:01

ADVERTORIAL – Zondag worden de laatste wedstrijden voor de WK-stop gespeeld in de Europese topcompetities. Onder andere in de Bundesliga, Serie A en Ligue 1 staan er weer een paar mooie duels op het programma. VoetbalPrimeur heeft een mooie wedcombo voor je uitgezocht die je kan spelen op Unibet.

Freiburg – Union Berlin: beide teams maken een doelpunt (1.90)

Met Freiburg tegen Union Berlin staat er een duel tussen de nummer vier en drie van de Bundesliga op het programma. Bij de thuisclub staat Mark Flekken onder de lat, die toch een tik zal hebben gekregen na de beslissing van Louis van Gaal om hem niet te selecteren voor het WK. De Nederlandse doelman is aan een sterk seizoen bezig met zijn club, maar zal zich nog één keer op moeten laden voor het treffen met Union.

Wedden

Meer odds

Union – tegenstander van Ajax in de Europa League – heeft ook twee Nederlanders op het veld staan. Sheraldo Becker en Danilho Doekhi kunnen beiden wekelijks rekenen op een basisplaats. Aangezien beide teams relatief makkelijk tot scoren komen, verwachten we een wedstrijd waarin beide ploegen een doelpunt maken. De odd van 1.90 die Unibet daar voor heeft staan, is dan ook een mooie om te spelen.

Wil je ook aan de slag met Unibet? Maak nu een account aan en krijg €40 aan Free Bets bij je eerste inzet!

AS Roma – Torino: AS Roma wint de wedstrijd (1.93)

Roma kwam afgelopen midweek nog in actie tegen Sassuolo, wat met 1-1 een teleurstellend resultaat opleverde. Geen beste generale, maar de Romeinse selectie staat flink op scherp voor de wedstrijd tegen Torino. Niemand van de spelers zal een week willen beleven als Rick Karsdorp, die werkelijk waar werd gefileerd door zijn trainer José Mourinho. Door deze taferelen van de afgelopen dagen, denken wij dat er een getergd Roma voor de dag zal komen. Voor een overwinning van de thuisclub krijg je 1.93 op Unibet.

Paris Saint-Germain – AJ Auxerre: drie doelpunten of minder in de wedstrijd (2.20)

Koploper Paris Saint-Germain neemt het in een thuiswedstrijd op tegen Auxerre, de nummer vijftien uit de Ligue 1. Waar het sterren-ensemble uit Parijs vaak schittert tegen Franse laagvliegers, zou dit zo net voor WK-stop wel eens mee kunnen gaan vallen. Wat we namelijk ook weten van de Franse spelers, is dat ze vaak ook zelf doen wat ze willen. Zij zullen de kans op blessures dan ook maar wat graag zo klein mogelijk willen houden. Naar verwachting zal PSG de wedstrijd wel gewoon winnen, maar zullen ze dus enigszins met de handrem erop gaan spelen. Op Unibet krijg je 2.20 voor wanneer er maximaal drie doelpunten vallen in de wedstrijd.

De combo

Komen Freiburg en Union Berlin tot scoren, doet AS Roma zijn plicht en houden de Franse sterren van PSG zich een klein beetje in? Dan krijg je elke ingezette euro keer acht terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.