Laatste Oranje-hoofdstuk Van Gaal begint tegen Senegal: hoge odd voor Gakpo-goal!

Laatste Oranje-hoofdstuk Van Gaal begint tegen Senegal: hoge odd voor Gakpo-goal!

21-11-2022 12:00 Laatste update: 13:18

ADVERTORIAL – Na het openingsduel van Qatar tegen Ecuador van zondagavond staat maandag de tweede dag van het WK op de planning. Om 17.00 stemt heel voetbalminnend Nederland na Engeland – Iran af op de eerste wedstrijd van Oranje tegen Senegal. Unibet heeft weer een paar heerlijke verhoogde odds voor je in petto!

Gakpo, Van Dijk en Frenkie de Jong uitgelicht

Normaal gesproken is Louis van Gaal niet zo van het weggeven van namen uit zijn basisopstelling, maar uit de persconferentie van zondag bleek dat Cody Gakpo zich vanaf de eerste minuut mag gaan laten zien tegen Senegal. De 'Eindtovenaar' speelt normaal gesproken aan de linkerkant, maar wordt door de bondscoach als nummer tien gezien, wat dan ook de positie is waar hij zich op mag gaan richten. Gakpo was dit seizoen al goed voor liefst dertien goals en zeventien assists in 24 wedstrijden bij PSV. Maakt hij het eerste doelpunt van de wedstrijd? Dan krijg je daar liefst 7.25 voor terug.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Op het afgelopen EK moest hij nog toekijken door een blessure, maar Virgil van Dijk maakt zich op voor zijn eerste eindtoernooi met het Nederlands elftal. De aanvoerder maakt een wat minder seizoen door bij Liverpool, maar is o zo belangrijk voor Oranje. Van Dijk is de laatste international die tot scoren kwam voor de ploeg van Van Gaal, wat hij deed in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen België in de Nations League. Neem daarbij de succesvolle corners van Gakpo in je achterhoofd en het Nederlands elftal heeft met Big Virg een bijzonder gevaarlijk wapen. Voor een doelpunt van de Oranje-captain krijg je 11.50 op Unibet.

Wie ook met een lekker gevoel naar Qatar is afgereisd, is De Jong. De controleur van FC Barcelona heeft zich weer helemaal in de basis gespeeld bij zijn club en was dé uitblinker aan Oranje-zijde tijdens de laatste interlands. Het laatste wapenfeit van De Jong in Catalonië was de prachtige vallende bal op Raphinha die werd omgezet in een doelpunt. Is de voormalig Ajax-speler maandag weer goed voor een assist? Dan krijg je daar 7.75 voor terug.

Kane en Bellingham in de schijnwerpers bij Engeland

Voordat het Nederlands elftal in actie komt, speelt Engeland zijn openingswedstrijd van het WK. Bij The Three Lions staat aanvoerder Harry Kane uiteraard in de basis. De ogen zullen extra zijn gericht op de spits van Tottenham Hotspur, die ondanks de mogelijke consequenties met de OneLove-aanvoerdersband speelt. Daarnaast weet Kane hoe het is om doelpunten te maken op een WK. Tijdens de editie van 2018 vond hij zes keer het net. Geeft de Engelsman weer het goede voorbeeld tegen Iran? Voor minimaal twee doelpunten van zijn voet krijg je 6.75 keer je inzet op Unibet.

Ook Borussia Dortmund-sensatie Jude Bellingham staat in de Engelse schijnwerpers. De pas negentienjarige middenvelder maakt een goed seizoen door in Duitsland en draagt ondanks zijn leeftijd al geregeld de aanvoerdersband. Unibet heeft een verhoogde odd van 7.25 voor een assist van hem beschikbaar gesteld.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.