Jack's lanceert nieuwe Oranje-promo: 50x je inleg wanneer Qatar wordt verslagen!

Jack's lanceert nieuwe Oranje-promo: 50x je inleg wanneer Qatar wordt verslagen!

29-11-2022 14:30 Laatste update: 15:43

ADVERTORIAL – Dinsdagmiddag speelt het Nederlands elftal zijn laatste groepswedstrijd van het toernooi in en tegen Qatar. De ploeg van Louis van Gaal zal moeten winnen om als groepswinnaar door te kunnen gaan, iets zeer belangrijk is voor het verloop van de rest van het toernooi. Wint Oranje van het gastland? Dan kan je vijftig keer je inleg verwachten van Jack’s!

Hoe werkt de promo van Jack’s?

Ga naar de website van Jack’s en maak een account aan. Stort na het verifiëren een bedrag van €10 en ga naar de wedstrijd Nederland - Qatar. Selecteer de bet 'Reguliere speeltijd: Nederland’ en de boost verschijnt op de betslip in je scherm. Het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet. Vergeet niet de boost ook aan te vinken!

De maximale inleg voor deze actie bedraagt €1, waarmee je maar liefst €50 kan terugverdienen! Minder inzetten mag natuurlijk ook. De boost is geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Boekt Oranje een overwinning ten koste van Qatar? Dan verandert je €1 in €50! Zien we een andere wedstrijduitkomst? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.