Rensch weet het zeker: 'Jullie gaan een Ajax zien met meer focus, pit en strijd'

Rensch weet het zeker: 'Jullie gaan een Ajax zien met meer focus, pit en strijd'

02-12-2022 23:15
89

Devyne Rensch heeft veel vertrouwen in een goede tweede seizoenshelft met Ajax. De rechtsback, die geen deel uitmaakt van de WK–selectie van Oranje, verwacht dat de Amsterdammers veel beter voor de dag zullen gaan komen.

In een interview op de clubsite van Ajax blikt Rensch terug op het eerste deel van het seizoen, waarin Ajax vooral aan het einde een groot aantal punten liet liggen. "Ik denk dat we goed begonnen, maar de laatste paar wedstrijden speelden we wat minder. We hadden puntenverlies waar wij zeker niet op hadden gerekend. Het is dus belangrijk om goed terug te komen."

Rensch gaat in het interview ook in op zijn eigen prestaties. "Het gaat zeker met veel ups. Ik kan terugkijken op een goede eerste seizoenshelft. Jammer genoeg liep ik wel een liesblessure op, waardoor ik een paar wedstrijden moest missen. Dat was wel even balen, maar ik denk dat ik mezelf goed heb teruggeknokt."

Op 8 januari hervat Ajax de Eredivisie met een uitduel met NEC. 'Jullie gaan een Ajax met meer focus, pit en strijd zien. Een team dat wil vechten voor de punten en zo gewoon weer snel de eerste plek hoopt te veroveren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie