'Sevilla wil af van Dolberg, mogelijke nieuwe club lijkt al bekend'

'Sevilla wil af van Dolberg, mogelijke nieuwe club lijkt al bekend'

06-12-2022 12:45
33

De kans is groot dat Sevilla op korte termijn afscheid neemt van Kasper Dolberg. Het huurcontract met OGC Nice dreigt beëindigd te worden, terwijl de mogelijke nieuwe club van Dolberg al bekend is.

Het Duitse TSG Hoffenheim heeft serieuze gesprekken gevoerd met zowel Nice als Dolberg over een huur met een optie tot koop, meldt SPORT1 in Duitsland. Die waren positief, maar het laatste woord is aan Hoffenheim. Dolberg geldt in ieder geval als topdoelwit van de club uit de Bundesliga. Hij zou dan in Duitsland een kans krijgen om zijn carrière een nieuwe impuls te geven.

Dolberg werd afgelopen zomer op huurbasis door Sevilla overgenomen van Nice, maar kwam in Spanje slechts vier wedstrijden in actie. Daarin wist de Deense spits niet te scoren. In Spanje doken al berichten op dat Sevilla overwoog om afscheid te nemen van Dolberg en die verhalen worden nu versterkt in Duitsland.

Nice nam Dolberg in de zomer van 2019 voor ongeveer twintig miljoen euro over van Ajax. Zijn contract in Frankrijk loopt nog door tot de zomer van 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie