Moukoko dreigt Borussia Dortmund te verlaten: 'Niet op het punt om te verlengen'

Moukoko dreigt Borussia Dortmund te verlaten: 'Niet op het punt om te verlengen'

16-12-2022 23:01
21

Borussia Dortmund moet haast maken inzake Youssoufa Moukoko. Het achttienjarige toptalent dreigt aankomende zomer uit zijn contract te lopen en zijn management gooit nog wat olie op het vuur.

Dortmund wil graag door met Moukoko, die dit seizoen tot nu toe goed is voor zes doelpunten in veertien wedstrijden in de Bundesliga. Een contractverlenging ligt op dit moment niet in de lijn der verwachting. Verhalen dat Moukoko te hoge bedragen zou eisen, kloppen volgens zijn management niet. 

Wedden

Meer odds

"Ik kan bevestigen dat we nog niet op het punt staan om een contractverlenging met Borussia Dortmund te tekenen", zegt zaakwaarnemer Patrick Williams tegen Sky Germany. "Ik kan je ook verzekeren dat de bedragen die circuleren simpelweg niet kloppen en dat ook nooit zo voorgesteld is. Maar we hebben nog steeds contact met Borussia Dortmund en we zullen zien wat de komende dagen brengen."

Williams wilde niet reageren op de geruchten, maar voegde toe: "Een speler als Youssoufa is interessant voor alle topclubs ter wereld. Zeker als hij op vrije voeten is en een toekomst heeft bij het Duitse nationale team."