Martínez op matje geroepen na uitspattingen titelfeest: 'Ik zal met hem praten'

Martínez op matje geroepen na uitspattingen titelfeest: 'Ik zal met hem praten'

24-12-2022 11:45
32

Emiliano Martínez wordt op het matje geroepen door Unai Emery. De Aston Villa-manager wil zijn doelman bij terugkomst spreken over de manier waarop de wereldtitel gevierd werd.

Martínez speelde een grote rol in het WK-succes van Argentinië, door zich onder meer te onderscheiden in twee penaltyseries. De keeper domineerde ook de headlines door zijn gedrag. Zo nam hij de prijs voor Beste Keeper van het WK op een opvallende wijze in ontvangst en maakte hij tijdens de huldiging in Argentinië Kylian Mbappé belachelijk. 

Emery wordt op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Liverpool gevraagd of hij bij Martínez iets heeft gezien wat hem niet aanstond. "Als je zoveel emoties hebt, is het soms moeilijk om dat te controleren", stelt de Spaanse manager. "Ik zal volgende week met hem over sommige celebrations praten, maar hij zit nu bij de nationale ploeg. Als hij weer bij ons is, en onder onze verantwoordelijkheid valt, kunnen we hier even over praten."

"Hij heeft het WK gewonnen met zijn land en dat is geweldig. Fans van Aston Villa moeten trots op hem zijn", vervolgt Emery, die toelicht dat Martínez nog geniet van een vakantie. "Hij komt volgende week terug, maar ik wil dat hij nu vooral goed uitrust."