Rosenborg wil nieuwe huurdeal met Ajax: 'Zijn drie partijen voor nodig'

Rosenborg wil nieuwe huurdeal met Ajax: 'Zijn drie partijen voor nodig'

04-01-2023 15:30 Laatste update: 16:50
21

Rosenborg BK zou graag langer doorgaan met Victor Jensen. De Deense middenvelder werd door Ajax verhuurd, maar die overeenkomst is inmiddels afgelopen. Rosenborg wil Jensen binnenboord houden.

Jensen komt er bij Ajax niet aan te pas, maar is voor Rosenborg wel van waarde gebleken. Jensen is inmiddels weer speler van Ajax, waar zijn contract nog doorloopt tot de zomer van 2024. "Er zijn gesprekken gaande, dus we zullen zien wat er gaat gebeuren. We zijn open geweest over het feit dat we graag willen dat hij blijft. En ja, dat gaat ook over geld, maar ook over wat Victor zelf graag wil. We moeten zien wanneer we duidelijkheid kunnen geven. We staan open voor verschillende oplossingen", vertelt sportief directeur Mikael Dorsin van Rosenborg tegen Tipsbladet.

Wedden

Meer odds

"Er zijn drie partijen voor nodig: Rosenborg, Ajax en Victor. Iedereen moet akkoord zijn. Als Victor het wil en we kunnen het eens worden met Ajax, willen we hem graag houden. Victor heeft het voor ons goed gedaan en werd wekelijks beter."