Van Nistelrooij mist 4 spelers tegen Sparta en geeft duidelijkheid over Bakayoko

Van Nistelrooij mist 4 spelers tegen Sparta en geeft duidelijkheid over Bakayoko

06-01-2023 12:06
47

PSV moet het bij de hervatting van de Eredivisie nog stellen zonder vier spelers. Mauro Júnior, Fodé Fofana, Olivier Boscagli en Sávio kunnen nog niet in actie komen tijdens het duel met Sparta, meldt het Eindhovens Dagblad.

Júnior, Fofana en Boscagli zijn alle drie nog niet volledig hersteld van een blessure die het drietal opliep. Bij Boscagli ging dat om een zware knieblessure met lange revalidatietijd. Sávio kan niet meedoen, omdat hij met Brazilië Onder 20 meedoet aan een prestigieus jeugdtoernooi. De verwachting is dat Júnior en Boscagli binnenkort wel weer beschikbaar zijn. Zij trainden vrijdag individueel in Eindhoven.

Ook Johan Bakayoko, Fredrik Oppegard en Richard Ledezma ontbraken vrijdag op de afsluitende training. Zij zullen aansluiten bij de ploeg van Jong PSV voor de wedstrijd tegen NAC vrijdagavond. Een tijdlang werd gesproken over een eventuele verhuurperiode van Bakayoko, maar trainer Ruud van Nistelrooij heeft die geruchten inmiddels de kop ingedrukt. De Belg blijft dit seizoen bij PSV, maar er zijn wel een aantal andere spelers die op huurbasis mogen vertrekken. Ledezma is daar een voorbeeld van.