LIVE-discussie: onduidelijkheid over opstelling door foutje Sparta voor derby

LIVE-discussie: onduidelijkheid over opstelling door foutje Sparta voor derby

14-01-2023 20:16
7

Sparta en Excelsior werken zaterdagavond een Rotterdamse derby af. Bij de eerstgenoemde ploeg verrast trainer Maurice Steijn door Koki Saito op te stellen, bij Excelsior zit aanwinst Peer Koopmeiners juist op de bank. Bij Sparta heerst er door een foutje wel nog wat onduidelijkheid.

Na de twee ontmoetingen met PSV kiest Steijn voor één wijziging in het elftal van Sparta. Saito staat nu in de basis en dat gaat ten koste van Arno Verschueren, die niet bij de selectie zit. Voor de rest lijkt Sparta met dezelfde namen te spelen, al is dat niet helemaal zeker. De media-afdeling van de club heeft namelijk een foutje gemaakt, waardoor de naam van Vito van Crooij zowel bij de basis- als wisselspelers staat. De aanvaller lijkt echter gewoon te starten.

Bij de bezoekers moet aanwinst Peer Koopmeiners weer plaatsnemen op de bank, nadat hij woensdag wel nog in de basis stond in het bekerduel met AZ. Voor de rest kent de opstelling van Excelsior eigenlijk geen verrassingen. Dat betekent dat sterkhouder Stijn van Gassel ook weer terugkeert onder de lat. Het treffen tussen Sparta en Excelsior gaat om 21.00 uur van start op Het Kasteel.

De opstellingen
Sparta: Olij; Sambo, Vriends, Auassar, Pinto; Kitolano, Van Mullem, Mijnans; Saito, Lauritsen, Van Crooij.

Excelsior: Van Gassel; Horemans, El Yaakoubi, Nieuwpoort, Tjoe-A-On; Baas, Fein, Goudmijn; Driouech, Kharchouch, Azarkan.