Daramy glashelder over zijn toekomst: 'Ik wil slagen bij Ajax'

Daramy glashelder over zijn toekomst: 'Ik wil slagen bij Ajax'

19-01-2023 12:54 Laatste update: 12:58
76

Mohamed Daramy komt door zijn huurperiode bij FC Kopenhagen weer aan spelen toe. De Deense aanvaller overtuigde niet tijdens zijn tijd bij Ajax, maar in Denemarken doet de buitenspeler het goed. Voor Daramy wordt het dan ook tijd om naar zijn toekomst te kijken.

"Bij Ajax zijn ze blij voor me dat ik nu weer kan spelen", vertelt Daramy in gesprek met het Deense Bold.dk. De 21-jarige linksbuiten speelde dit seizoen dertien duels in de Deense competitie. Hij scoorde twee keer en gaf hetzelfde aantal assists. "Ze zien ook dat ik mijn speeltijd steeds meer aan het opbouwen ben en dat ik probeer beter te worden."

De huurperiode van Daramy loopt in de zomer van 2023 af, waardoor hij terug zal keren in Amsterdam. De Deens international ziet dat niet als iets vervelends en gebruikt zijn terugkeer als motivatie om Ajax te overtuigen. "Je moet natuurlijk altijd horen wat voor plan Ajax met me heeft, maar ik wil terugkeren en vechten voor mijn plek. Als ze mij willen gebruiken, dan doen ze dat. Maar ik wil terugkeren en laten zien dat ik kan slagen bij Ajax."