'Danjuma naar PSV wordt een moeilijk verhaal, dat is ons te kennen gegeven'

'Danjuma naar PSV wordt een moeilijk verhaal, dat is ons te kennen gegeven'

20-01-2023 09:02
59

Een transfer van Arnaut Danjuma naar PSV wordt 'een moeilijk verhaal', zo bevestigt PSV-watcher Rik Elfrink. Recent werd al duidelijk dat Everton nu de beste papieren heeft voor de komst van de Oranje-international. Elfrink laat zich ook nog kort uit over de uitgaande transfers bij PSV.

PSV zit samen met Ajax achter Danjuma aan, maar de Nederlandse clubs hebben stevige concurrentie uit de Premier League. Volgens Fabrizio Romano gaat een transfer naar Everton waarschijnlijk plaatsvinden, terwijl Elfrink weet dat Danjuma inderdaad niet naar PSV lijkt te komen. "Dat wordt wel een moeilijk verhaal, is ons te kennen gegeven", vertelt Elfrink tegen ESPN. "Maar goed, niet geschoten is altijd mis."

Door de uitgaande transfers van Cody Gakpo en Noni Madueke zijn aanvallende versterkingen wel noodzakelijk voor PSV. "PSV verkoopt deze winter voor tachtig of negentig miljoen euro, dat is natuurlijk een gigantisch bedrag. PSV is daarmee in één klap uit alle financiële zorgen, maar sportief zijn er natuurlijk wel zorgen. Als er zaterdag niet gewonnen wordt van Vitesse, dan zijn de spreekwoordelijke rapen gaar voor PSV, vrees ik. De achterban begint nu ook te morren, merk je."