Perez: 'Bij Feyenoord en Ajax wist niemand zich een houding aan te nemen'

Perez: 'Bij Feyenoord en Ajax wist niemand zich een houding aan te nemen'

22 januari - 16:47 Laatste update: 17:36
19

Bij zowel Feyenoord als Ajax is men teleurgesteld na De Klassieker, zo denkt Kenneth Perez. De twee rivalen hielden elkaar in De Kuip in evenwicht. Ook wordt er in de studio van ESPN nog gesproken over de grote kans die Santiago Gimenez in de slotfase kreeg.

Het duel tussen Feyenoord en Ajax kende meerdere gezichten. Uiteindelijk werd het 1-1 in Rotterdam. "Ik denk dat ze allebei teleurgesteld zijn", vertelt Perez in de studio van ESPN. "Niemand wist zich precies een houding aan te nemen."

"Ik denk ook dat Feyenoord grote kansen had. Gimenez kreeg op het laatst nog een grote mogelijkheid, maar hij schoot te gehaast", gaat de Deense analist verder. "Maar ik denk zelf dat 1-1 fair is. In de tweede helft was Ajax echt wel beter en Feyenoord was in de eerste helft de betere ploeg. In de tweede helft was er veel meer structuur bij Ajax, ze waren veel balvaster."

Mario Been zag dat Feyenoord niet meer dezelfde energie in de tweede helft kon leggen als in de eerste. "Er zit heel veel energie in de manier waarop Feyenoord speelt. Dat zag je met name in de eerste helft, daar hadden ze wel licht de overhand. Maar in de tweede helft zie je dat toch wat wegvloeien. Feyenoord heeft dan nog wel goede wissels en als die kans van Gimenez er nog in gaat, trek je hem ook nog over de streep."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie