AZ zet mondeling akkoord om in formeel akkoord: Reijnders tekent tot 2027

AZ zet mondeling akkoord om in formeel akkoord: Reijnders tekent tot 2027

24-01-2023 10:59 Laatste update: 11:04
37

AZ heeft dinsdagochtend een belangrijke slag geslagen. De Noord-Hollandse club heeft uitblinker Tijjani Reijnders vastgelegd tot medio 2027. Reijnders is dit seizoen een vaste waarde voor trainer Pascal Jansen. 

Eerder deze maand bereikten de twee partijen al een mondeling akkoord. Dinsdag zette Reijnders zijn handtekening onder het nieuwe contract. "Zoals ik tijdens mijn vorige contractverlenging al zei, voelde ik veel vertrouwen van de club en mikte ik op een basisplaats. Dit seizoen heb ik mijn kans gegrepen. De afgelopen seizoenen kreeg ik al steeds meer speelminuten en vanaf de zomer wist ik dat dit mijn jaar moest worden", zei Reijnders eerder al op de clubkanalen.

AZ staat in de Eredivisie op een tweede plaats. Reijnders voelt dat er wat moois in zit dit seizoen. "Ik ben blij met mijn persoonlijke groei en we hebben een bijzonder team. Ik heb het gevoel dat we tot veel in staat zijn. En ik doe mijn uiterste best om mijn bijdrage daarin te leveren."

Reijnders brak dit seizoen definitief door voor AZ. Hij ontpopte zich tot vaste basisspeler. Dit seizoen begon hij aan alle wedstrijden.