Eis Ronaldo aan zaakwaarnemer lekt uit: 'Breng me naar Bayern of Chelsea'

Eis Ronaldo aan zaakwaarnemer lekt uit: 'Breng me naar Bayern of Chelsea'

24 januari - 13:40 Laatste update: 14:12
41

Meer details over de breuk tussen Cristiano Ronaldo en zaakwaarnemer Jorge Mendes zijn naar buiten gebracht. Volgens El Mundo eiste de 37-jarige superster onder meer dat hij voor Bayern München of Chelsea kon tekenen.

Mendes gold lange tijd als vertrouwenspersoon van Ronaldo, maar sinds de relatie van de aanvaller met Georgina Rodríguez zijn de panelen verschoven. De eerste haarscheurtjes ontstonden in 2018. De Portugees sloeg het advies van zijn belangenbehartiger om bij Real Madrid te blijven in de wind en koos voor Juventus. Toen hij drie jaar later intern aanstuurde op een vertrek uit Turijn, lichtte hij Mendes aanvankelijk bovendien niet in.

Mendes bleef Ronaldo desondanks trouw en nam het initiatief voor een terugkeer naar Manchester United. Een gelukkige terugkeer werd dat niet echt, waarna het doelpuntenkanon, zonder vooraf overleg te plegen met Mendes, zijn explosieve interview gaf bij Piers Morgan. De bom barstte niet veel later: Ronaldo gaf zijn zaakwaarnemer de opdracht om hem bij een Europese topclub onder te brengen. 'Of je brengt me naar Chelsea of Bayern München, of we gaan uit elkaar!', zou hij hebben laten weten. 

El Mundo concludeert dat Ronaldo moeite had om zijn nieuwe status te accepteren. Zijn ultimatum betekende het einde van de relatie met Mendes, die hij lange tijd als een vader beschouwde. Zonder medewerking van de superzaakwaarnemer ging hij vervolgens in zee met Al Nassr in Saudi-Arabië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie