Van Nistelrooij: 'Er wordt een oplossing gezocht, het perspectief is te klein'

Van Nistelrooij: 'Er wordt een oplossing gezocht, het perspectief is te klein'

24 januari - 19:01 Laatste update: 21:05
76

Ruud van Nistelrooij heeft voorafgaand aan het duel met FC Emmen zijn licht laten schijnen op de laatste transfernieuwtjes binnen de Eindhovense club. Veerman wordt in verband gebracht met Besiktas, terwijl Hoever naar alle waarschijnlijkheid vertrekt.

Door ESPN wordt Van Nistelrooij gevraagd over de kansen van een vertrek van Veerman. "Ik ga niet reageren op geruchten vanuit de media. Ik ga daar niet op in", stelt hij. "Ik ben bezig met de wedstrijd en de zaken die officieel spelen. Verder kan ik daar niet op reageren."

Vervolgens komt Ki-Jana Hoever, die er niet bij is in Emmen, ter sprake. "Er wordt een oplossing gezocht om hem bij een andere club onder de pannen te krijgen. Het perspectief op speelminuten is te klein, dan geldt ook voor een speler dat het voor zijn ontwikkeling beter is om ergens anders te gaan spelen."

Over de invulling van de spitspositie tegen Emmen voorziet de oefenmeester geen enkel probleem. "El Ghazi kan in de spits spelen. Hij kan met Xavi Simons afwisselen. Ons spel wordt niet heel anders zonder Luuk de Jong." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie