PSV-supporters vol ongeloof: 'Geen enkele bezieling bij de spelers'

PSV-supporters vol ongeloof: 'Geen enkele bezieling bij de spelers'

25 januari - 16:02
105

Het tumult rondom PSV neemt met de dag toe. De nieuwe nederlaag tegen FC Emmen heeft ervoor gezorgd dat de supporters met de mond vol tanden staan. 

Rob Bogaarts van de supportersvereniging PSV probeert het gevoel dat heerst te omschrijven tegenover Omroep Brabant. "Het deed pijn aan onze ogen. We hebben het de laatste wedstrijden beroerd gedaan. We hadden gehoopt om meer resultaat te halen tegen Fortuna Sittard, Sparta en FC Emmen."

PSV kwam na 24 minuten al op achterstand tegen Emmen door een goal van Lucas Bernadou. Op slag van rust werd het nog erger voor PSV toen Mauro Júnior rood pakte. "Er was geen bezieling. Er werd hemeltergend langzaam en risicoloos gevoetbald. Slowmotion-voetbal. Dit past totaal niet in het plaatje van wat we willen uitstralen: wij zijn PSV en we komen hier de klus klaren."

Volgens Bogaarts ontbreekt het aan vechtlust bij de selectie. "Verliezen kan een keer gebeuren. Als er keihard voor geknokt is, dan valt er nog mee te leven. Het doet pijn dat mijn ploeg zo zielloos op het veld staat", besluit hij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie