'FC Emmen druk bezig met komst van PSV'er (21): meerjarig contract ligt klaar'

'FC Emmen druk bezig met komst van PSV'er (21): meerjarig contract ligt klaar'

26-01-2023 15:13 Laatste update: 15:16
22

FC Emmen is druk bezig met de komst van Dennis Vos. De 21-jarige centrumverdediger kan volgens het Eindhovens Dagblad zijn carrière vervolgen bij de Eredivisionist, waar voor hem een meerjarig contract klaarligt.

Vos moet het vooralsnog voornamelijk doen met minuten bij Jong PSV, waarmee hij dertiende staat in de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks dat wordt hij door PSV zeer gewaardeerd en beschouwd als een aanstormend talent. 

Vos beschikt in Eindhoven over een aflopend contract, en op vaste basis minuten maken in de hoofdmacht lijkt voorlopig nog niet aan de orde. Volgens het ED werkt PSV mee aan een transfer, mede ook omdat hij 'in de toekomst mogelijk nog een interessant bedrag kan opleveren.'

De linkspoot, die ook als back uit de voeten kan, is aanvoerder van de beloften van PSV. Hij speelde tot op heden 76 officiële duels in de KKD en maakte één keer zijn opwachting in de hoofdmacht. Dat was op 15 mei 2022, toen de ploeg van destijds nog trainer Roger Schmidt in de Eredivisie op bezoek ging bij PEC Zwolle.