Heitinga onder de loep: 'Ik vind het een geweldige jongen, ik gun het hem gewoon'

Heitinga onder de loep: 'Ik vind het een geweldige jongen, ik gun het hem gewoon'

27 januari - 20:59 Laatste update: 27 januari - 20:59
65

Ruud Gullit hoopt dat John Heitinga het tij kan keren bij Ajax, maar houdt tegelijkertijd zijn hart vast. Gullit verwacht niet dat de Amsterdammers onder leiding van de oud-verdediger opeens veel beter voetbal gaan laten zien.

In het programma Voetbalcafé van Ziggo belt Gullit even in om zijn mening te geven over de ontwikkelingen bij Ajax. "Ik vind Heitinga een leuke gozer, echt top. Ik hoop dat het hem lukt, niet dit seizoen maar voor volgend seizoen. Richard Witschge en Michael Reiziger zitten erbij, dat zijn toch oud-collega’s. Ik hoop voor hem dat het gaat lukken."

Gullit is een fan van de mens Heitinga, die vrijdagavond niet meer voor de ploeg staat als trainer van Jong Ajax. "Ik ken Heitinga niet als trainer, ik ken hem als mens. Ik vind het een geweldige jongen en dat gun je hem gewoon. Hij moet die groep voor zich weten te winnen, maar ze moeten ook weer voor elkaar knokken. Dat hebben we niet gezien de laatste weken."

Ook Wesley Sneijder geeft hoog op van zijn oud-collega bij Ajax en Oranje. "Hij is een winnaar. Hij kan goed praten en is altijd wel bezig met het spelletje. Hij kan ook goed overbrengen. Alleen ken ik hem niet als trainer, alleen als speler", zo zei hij bij Veronica Offside. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie