'Verrassend: geen Europese topclub voor Ounahi, maar transfer van 8 miljoen'

'Verrassend: geen Europese topclub voor Ounahi, maar transfer van 8 miljoen'

28 januari - 07:56
40

Azzedine Ounahi was één van de revelaties van het WK in Qatar, waarna hij in verband werd gebracht met clubs als Paris Saint-Germain en Napoli. Volgens Franse media en transferexpert Fabrizio Romano gaat Olympique Marseille echter met hem aan de haal.

Ounahi maakte anderhalf jaar geleden de overstap van US Avranches, dat uitkomt op het derde niveau in Frankrijk, naar Angers. Die club staat momenteel stijf onderaan in de Ligue 1. De 22-jarige spelmaker wist de schijnwerpers echter op zich gericht tijdens het WK, waar hij met Marokko knap als vierde eindigde.

Leicester City en Napoli leken gas te geven na het mondiale eindtoernooi, maar pakten uiteindelijk niet door. Dat gold ook voor PSG, ondanks een positief advies van landgenoot Achraf Hakimi. Marseille profiteert nu en strikt Ounahi tot medio 2027. Bovendien valt de transfersom lager uit dan eerder gemeld: volgens Romano betaalt l'OM acht miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot tien miljoen. Daarnaast bedong Angers een doorverkooppercentage.

Marseille staat momenteel derde in de Franse competitie, achter PSG en Lens.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie