El Ghazi: 'Dan weet mijn vrouw ook dat ze mij even niet moet lastigvallen'

El Ghazi: 'Dan weet mijn vrouw ook dat ze mij even niet moet lastigvallen'

29-01-2023 09:28
92

Anwar El Ghazi erkent dat zijn doelpuntendroogte aan hem vrat. De 27-jarige aanvaller was zaterdag voor het eerst sinds 30 oktober weer eens trefzeker, waarmee hij PSV aan een 2-0 zege op Go Ahead Eagles hielp.

"Ik had dit nodig", erkent El Ghazi op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. "Ik ben niet gestopt met werken en heb ook het vertrouwen gekregen van de trainer. Dan is het fijn om hem en de club zo terug te betalen met een goal."

"Het vrat zeker aan mij, dan is het zaak om rustig te blijven", vervolgt de tweevoudig Oranje-international. "Ik ging wel gefrustreerd naar huis, zoals elke PSV-supporter na een gelijkspel of nederlaag. Dan zit je niet lekker thuis. Dan weet mijn vrouw ook dat ze mij even niet moet lastigvallen. Alleen hard werken helpt dan. Hopelijk is vandaag het begin van iets heel moois."

El Ghazi is dan ook niet bang voor de komst van een nieuwe vleugelaanvaller naar PSV. "Concurrentie is alleen maar goed. Dat maakt mij scherper en meer gefocust. Als je het niet goed doet, moet je zitten in de voetbalwereld. En zonder concurrentie kun je laks worden."