Feyenoord krijgt persoonlijk jawoord: 'Ik wil de stap maken, dat weet de club'

Feyenoord krijgt persoonlijk jawoord: 'Ik wil de stap maken, dat weet de club'

31 januari - 06:57 Laatste update: 08:20
32

Thomas van den Belt hoopt dat PEC Zwolle en Feyenoord voor het sluiten van de markt tot een akkoord komen. De middenvelder wacht naar eigen zeggen met spanning af wat er gebeurt.

Van den Belt speelde maandagavond misschien wel zijn laatste wedstrijd in het shirt van PEC. Tegen Roda JC (1-2) was hij belangrijk met een treffer. "Spannend, spannender dan normaal", reageert hij na afloop tegenover ESPN op de vraag hoe hij Deadline Day gaat beleven. "Normaal is de transferdeadline lekker rustig, dan weet je: het gaat toch niet om mij. Nu gaat het wel om mij."

"Iedereen weet hoe ik erin sta", aldus Van den Belt. "Ik denk dat het voor mij een heel mooie kans is om vanuit de Keuken Kampioen Divisie naar de nummer één van de Eredivisie te gaan. Die stap wil ik graag maken. Dat weet de club, dat weet iedereen, ik hoop dat de clubs eruit komen."

Volgens Van den Belt is zijn doelpunt tegen Roda een mooi afscheidscadeau. "Maar als ik blijf, is het ook prima. Ik zou het heel jammer vinden, want het is zo'n mooie kans", benadrukt hij. "Maar we zijn ook met iets bezig hier. Dan gaan we gewoon vol voor het kampioenschap. En we zijn goed op weg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie