'Ajax lijkt toch speler te halen op Deadline Day: groot talent is in Amsterdam'

'Ajax lijkt toch speler te halen op Deadline Day: groot talent is in Amsterdam'

31 januari - 19:23 Laatste update: 21:22
186

Ajax gaat op Deadline Day toch nog een transfer afronden. KRC Genk-talent Mika Godts is momenteel in Amsterdam om zijn overgang naar de landskampioen af te ronden.

De zeventienjarige Godts staat te boek als een groot talent bij Genk, waar hij over een aflopend contract beschikt. De jonge aanvaller wil echter niet verlengen en daardoor is hij teruggezet naar de beloften. Nu wil Ajax profiteren van de situatie. Volgens Het Laatste Nieuws zijn de Amsterdammers erg dicht bij het binnenhalen van de Belg.

Godts zou zelfs al in de Nederlandse hoofdstad zijn om zijn transfer af te ronden. Het gerucht gaat dat Ajax minimaal één miljoen euro gaat betalen voor de linksbuiten, al is dat nog niet zeker. Naast Ajax hadden ook Borussia Dortmund, AC Milan en veel Premier League-clubs een oogje op hem.

Bij Jong Genk was Godts een van de sterkhouders. Hij zat dus ook bij de selectie van het eerste elftal, maar zijn debuut maakte het talent nog niet. Bij Jong Genk staat de teller op zeven goals en één assist in negentien duels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie