'Dest op dood spoor bij Milan: verdediger niet ingeschreven voor Champions League'

'Dest op dood spoor bij Milan: verdediger niet ingeschreven voor Champions League'

03-02-2023 06:42
91

AC Milan gaat Sergino Dest niet inschrijven voor het restant van dit Champions League-seizoen. Dat maakte transferexpert Fabrizio Romano bekend. Ook Zlatan Ibrahimovic krijgt geen plekje op de lijst van trainer Stefano Pioli.

Dest kampt met een spierblessure die hij begin 2023 opliep. Het is nog onbekend hoe lang hij hierdoor uit de roulatie zal zijn. Ook Ibrahimovic wordt mede door zijn leeftijd geteisterd door blessures. Hij was dan ook al niet opgenomen in de selectie voor de groepsfase van het miljardenbal. De 21-jarige Malick Thiaw is de vervanger van Dest in de selectie van de Milanezen. In de achtste finales van de Champions League neemt de club uit de Italiaanse modestad het op tegen Tottenham Hotspur.In januari werd al bekend dat AC Milan nog niet te spreken is over het spel dat de vleugelverdediger uit de Verenigde Staten laat zien. Tot nu toe moet hij het doen

Wedden

Meer odds

met een aantal invalbeurten en kwam hij in veertien duels binnen de lijnen. Het lijkt dan ook alles behalve een zekerheid dat de Italianen de optie tot koop in het huurcontract met FC Barcelona gaan lichten. De som om Dest definitief over te nemen bedraagt twintig miljoen euro. Het contract dat de rechtsback bij Barcelona heeft loopt nog door tot 2025.