Van der Meijde 'heel erg geraakt' door nieuws Slegers: 'Ik hou van Thijs'

Van der Meijde 'heel erg geraakt' door nieuws Slegers: 'Ik hou van Thijs'

04-02-2023 14:34
22

Het verschrikkelijke nieuws over Thijs Slegers sloeg in als een bom bij Andy van der Meijde. De twee onderhouden een mooie relatie. Slegers deelde deze week het nieuws dat hij uitbehandeld is. Een afstotingsziekte zit Slegers al maanden dwars.   

Bij Veronica Offside is een aangeslagen Van der Meijde te zien. "Thijs is een geweldige man. Als journalist was hij bij mij thuis. Hij hoefde niet in een hotel en was te vertrouwen. Als je iets zei wat eigenlijk niet naar buiten mocht, hield hij dat voor zich", begint hij.

"We hebben een hele goede band", zegt hij waarna hij aan een anekdote begint. "PSV speelde tegen Liverpool in de Champions League en toen belde hij mij met de vraag of ik naar een hotel toe kon komen. Toen ik aankwam werd ik door iemand gevraagd of ik naar boven kon komen, want daar was een trouwerij bezig. Die vrouw was fan en begon te huilen, maar de rest waren Liverpool-fans en toen werden we met bier bekogeld. Toen moesten we rennend naar beneden... Dat soort dingen waren fantastisch."

Van der Meijde nam contact op met Slegers, nadat het nieuws naar buiten kwam. "Het eerste wat hij zei was: Andy het is over. Dat raakte me zo erg. Ik heb hier geen woorden voor. Ik ga naar hem toe. Dit heeft mij heel erg geraakt. Ik waardeer het leven heel erg door dit soort dingen. Wij lopen vaak te zeiken over dit en dat... Voor hem is er geen weg meer terug. Ik hou van Thijs", besluit hij.