Waakzame Xavi rekent op Gavi in de Spaanse topper tussen Barcelona en Villarreal

Waakzame Xavi rekent op Gavi in de Spaanse topper tussen Barcelona en Villarreal

12 februari - 18:00

ADVERTORIAL – Om het voetbalweekend af te toppen staat zondagavond de Spaanse kraker tussen Villarreal en FC Barcelona op het programma. De Catalanen zullen van goede huizen moeten komen om El Submarino Amarillo te verslaan. Gavi gaat proberen ze daar bij te helpen. Op Unibet staat een mooie odd voor je klaar.

Villarreal: goed in de toppers

Barcelona vergrootte afgelopen weekend de voorsprong op nummer twee Real Madrid, maar voor Xavi was dat nog geen reden om de polonaise te gaan lopen. De oefenmeester wees direct op de lastige uitwedstrijd tegen Villarreal die zondagavond op het programma staat. Eerder dit seizoen wisten de in het geel gehulde Spanjaarden Real Madrid al van de winst af te houden. Dat is iets waar Barcelona waakzaam voor is.

Gavi is los

Wie tegen Barcelona speelt is vooral bang voor de doelpunten van Robert Lewandowski, maar ook Gavi is een speler die je goed in de gaten moet houden. Het onverzettelijke Spaanse talent speelt de laatste weken hangend vanaf links en kwam ook qua doelpuntenproductie los. Gavi was goed voor de 2-0 tegen Sevilla, wat zijn eerste doelpunt van het seizoen in de Primera División was.

De odd

Unibet heeft een riante odd voor je in petto. Schiet Gavi één keer op doel? Dan krijg je liefst drie keer je inzet terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie