Irritaties bij Groningen na 6-0 nederlaag: 'Komende dagen even schelden op elkaar'

Irritaties bij Groningen na 6-0 nederlaag: 'Komende dagen even schelden op elkaar'

12-02-2023 08:56 Laatste update: 08:59
86

FC Groningen-trainer Dennis van der Ree is na afloop van de 6-0 nederlaag tegen PSV boos geworden op zijn spelers. De oefenmeester stelt dat het PSV vanaf het allereerste moment veel te makkelijk werd gemaakt.

In de rust, toen Groningen nog maar met 1-0 achter stond, was Van der Ree nog niet boos. Na afloop wel. "We hebben ons een beetje naar de slachtbank laten leiden, dus ik was wel geïrriteerd", aldus de trainer van de huidige nummer laatst van de Eredivisie voor de camera's van ESPN

"Je kan tegen PSV verliezen, dat weet je aan de voorkant, maar dan moet je er wel alles aan doen om strijd te leveren en er een gevecht van te maken. Dat heb ik vanaf seconde één niet geizen. Dan ben je eigenlijk blij dat het bij rust pas 1-0 staat. De tweede helft was het een schiettent voor PSV."

Voor Groningen komen er nu met respectievelijk FC Emmen en Excelsior twee cruciale thuisduels aan. "De komende dagen mogen we wel even schelden op elkaar. Dan kunnen we in ieder geval de beelden van vandaag laten zien hoe het niet moet, en de wedstrijd tegen FC Twente (1-1) hoe het wel moet. We moeten nu echt de punten gaan pakken."