'Liverpool wil Nederlandse doelman halen als concurrent voor Alisson'

'Liverpool wil Nederlandse doelman halen als concurrent voor Alisson'

13 februari - 09:11
46

Liverpool toont interesse in RSC Anderlecht-doelman Bart Verbruggen. Dat beweert The Sun. De Premier League-grootmacht zou in de twintigjarige Nederlander de toekomstige opvolger van Alisson Becker zien.

De Britse boulevardkrant meldt dat Liverpool in de zomer concrete stappen zal zetten om Verbruggen los te weken bij Anderlecht. Scouts van The Reds hebben hem meermaals bekeken en bovenaan het verlanglijstje gezet, zeker nu de 1.94 meter lange Jong Oranje-keeper steeds vaker uitblinkt bij de Belgische topclub.

Verbruggen moet in eerste instantie de opvolger worden van Caoimhin Kelleher, die nu nog één van de stand-ins van Alisson is. De club van manager Jürgen Klopp is er echter van overtuigd dat de Nederlandse sluitpost uiteindelijk de positie van de dertigjarige Braziliaan kan overnemen.

Verbruggen stond dit seizoen zeven wedstrijden onder de lat bij Anderlecht. Daarin incasseerde hij zeven tegendoelpunten en hield hij vier keer de nul. Hij verruilde NAC Breda in 2020 voor Paars-Wit, dat zo'n drie ton betaalde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie