Liverpool-staf onder vuur, Klopp woest: 'Slaat nergens op, heb niet eens gelezen'

Liverpool-staf onder vuur, Klopp woest: 'Slaat nergens op, heb niet eens gelezen'

13 februari - 10:52 Laatste update: 10:23
22

Liverpool-manager Jurgen Klopp is woest. Didi Hamann, voormalig middenvelder van Liverpool, liet zich recent namelik kritisch uit over de staf van Klopp, onder wie Pepijn Lijnders. De Duitse manager is daar niet van gediend.

Het is algemeen bekend dat Lijnders een grote vinger in de pap heeft bij Liverpool onder Klopp. The Reds beleven echter een teleurstellend seizoen en volgens Hamman is dat te wijten aan Lijnders en fitnesscoach Andreas Kornmayer. De oud-middenvelder snapt er onder meer niets van dat Lijnders recent een boek uitbracht. 'Hoe hij hier goedkeuring voor kreeg, begrijp ik niet', schreef Hamman op Twitter.

The Athletic weet nu te melden dat die kritiek niet goed is ontvangen door Klopp. Volgens het doorgaans betrouwbare medium was de Duitse manager 'furieus' door de teksten van Hamman. Recent sprak Klopp zich op een persconferentie al uit tegen de kritiek op Lijnders en Kornmayer. "Het slaat nergens op, ik heb het niet eens gelezen. Niemand is hier omdat ze bevriend zijn met mij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie