Ajax mag zich meten in Europa: tot 100x je inleg bij overwinning op Union Berlin!

Ajax mag zich meten in Europa: tot 100x je inleg bij overwinning op Union Berlin!

16-02-2023 09:00 Laatste update: 15-02-2023 23:03

ADVERTORIAL - Na een goede reeks in de Eredivisie onder leiding van John Heitinga gaat het Europese avontuur van Ajax donderdagavond verder. De Amsterdammers treffen in eigen huis Bundesliga-revelatie Union Berlin, de nummer twee van de Duitse competitie. Bettingpartner Jack's introduceert een mooie actie voor deze Europese kraker! Wint Ajax het duel in Amsterdam? Dan kan je tot 100x je inleg pakken! Wij leggen graag uit hoe actie werkt. 

Ajax mag in Nederland weer langzaam naar boven kijken. Na zeges op Excelsior, SC Cambuur en RKC moet de ploeg het nu opnemen tegen een Duitse topclub. Met spelers als Sheraldo Becker, Danilho Doekhi, Timo Baumgartl en Morten Thorsby komen een hoop oude bekenden van de Eredivisie langs. Boekt Ajax een overwinning in de play-offs voor de knock-outfase van de Europa League? Wanneer je €20 stort bij Jack's, ontvang je de x50 boost. Bij een storting van €100 pak je zelfs de x100 boost!

Hoe werkt de actie van Jack’s?

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Maak een account aan
3. Stort een bedrag van minimaal €20 en maximaal €100 om één van de bonussen te ontvangen
4. Selecteer de weddenschap en zet tot maximaal €1 in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'
5. Vink de odds boost aan en plaats de bet

Al een account bij Jack's? Niet getreurd!

Heb je via één van de eerdere acties al een account bij Jack's aangemaakt? Geen probleem! Ook voor bestaande spelers heeft de bookmaker unieke acties en boosted odds klaar staan. Zo zijn er elke dag Jack's specials beschikbaar, maar kan je bij een storting van €20 liefst 4 Profit Boosts van 25% krijgen voor de Eredivisie! Klik hier voor meer info!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.