Kritiek op Chelsea-beleid: 'Kan niet zo zijn dat Havertz je eerste spits is'

Kritiek op Chelsea-beleid: 'Kan niet zo zijn dat Havertz je eerste spits is'

16 februari - 14:13 Laatste update: 14:33
37

Het is een slechte zaak dat Kai Havertz eerste spits bij Chelsea is, stelt Mario Melchiot. De voormalig speler van The Blues denkt dat de club spijt gaat krijgen van het feit dat ze geen nieuwe aanvalsleider gekocht hebben. 

Melchiot laat in gesprek met talkSPORT doorschemeren geen fan te zijn van Havertz in de punt van de aanval bij Chelsea. "Havertz is een speler die om de spits heen moet spelen. Het kan niet zo zijn dat hij je eerste optie is in de spits", aldus de Nederlander. "Ik ben het volledig eens met de Chelsea-fans. Zij (het bestuur, red) moeten opzoek gaan naar een nieuwe spits."

Een stuk positiever is Melchiot na het Champions League-duel met Borussia Dortmund over de rest van de voorhoede. Mykhaylo Mudryk en Hakim Ziyech krijgen complimenten, terwijl João Félix er volgens de voormalig verdediger met kop en schouders bovenuit stak. "Hij was erg gevaarlijk. Al het gevaar kwam van hem. Je kan zien dat hij enorm getalenteerd is. De counters van Chelsea werken goed met deze jongens."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie