'Twente is pechvogel opnieuw kwijt, maar Tukkers krijgen ook goed blessurenieuws'

'Twente is pechvogel opnieuw kwijt, maar Tukkers krijgen ook goed blessurenieuws'

24-02-2023 14:31
17

FC Twente is Michal Sadílek voorlopig weer kwijt, zo meldt TC/Tubantia. De Tsjechische middenvelder heeft schade opgelopen aan zijn bovenbeen, zo heeft een scan uitgewezen. Ramiz Zerrouki en Robin Pröpper lijken echter wel op tijd fit voor het treffen met PSV.

Pechvogel Sadílek kampt al het hele seizoen met verschillende problemen. Nu is dus duidelijk dat hij de komende weken weer niet in actie zal komen, door een blessure aan zijn bovenbeen. Afgelopen weekend was Sadílek al niet van de partij, toen Twente op bezoek ging bij Go Ahead Eagles. Er is echter ook goed nieuws voor de Tukkers. Zerrouki en Pröpper waren er ook niet bij in Deventer, maar de sterkhouders kunnen wel in actie komen tegen PSV.

Trainer Ron Jans denkt dat het duel in Eindhoven een mooie test wordt voor zijn ploeg. "Dit is een ideaal moment om te laten zien dat we veel beter kunnen", laat hij optekenen door Tubantia. "Tegen Go Ahead was het zwaar onvoldoende. Ik weet dat Twente en Ron Jans niet zulke heel cijfers hebben in Eindhoven, maar daar moeten we maar een eind aan maken."