Trauner trapte op de rem tijdens gesprek met Slot: 'Ik bespreek het morgen weer'

Trauner trapte op de rem tijdens gesprek met Slot: 'Ik bespreek het morgen weer'

24-02-2023 14:44
72

Arne Slot hoopte Gernot Trauner vorige week al weer toe te voegen aan de wedstrijdselectie van Feyenoord, maar de ervaren stopper trapte zelf op de rem. Nu is het afwachten of Trauner wel mee zal reizen naar Sittard.

Trauner traint na zijn blessure weer helemaal mee met de selectie van Feyenoord, dat zondag op bezoek gaat bij Fortuna Sittard. Het is nog niet duidelijk of Trainer dan bij de selectie zit. "Hij was dinsdag en woensdag vervelend genoeg ziek", zegt Slot. "Afgelopen week (toen Feyenoord tegen AZ speelde, red.) had ik al stiekem hoop: als je nou twee of drie keer meegetraind hebt, kun je dan misschien al op de bank zitten?"

"Daar voelde hij zich alleen niet comfortabel bij, vanwege het lage aantal trainingsuren", gaat Slot verder. "Ik zal het morgen (zaterdag, red.) weer met hem bespreken, of hij zichzelf al vrij en fit genoeg voelt om bij de selectie aan te sluiten. Dat zou sowieso het geval zijn als hij de hele week had getraind. Nu heeft hij alleen vandaag (vrijdag, red.) meegedaan."