LIVE-discussie: Jensen krijgt basisplek in bekerkraker Utrecht na eerdere glansrol

LIVE-discussie: Jensen krijgt basisplek in bekerkraker Utrecht na eerdere glansrol

28-02-2023 19:32
80

Trainer Michael Silberbauer heeft Victor Jensen na zijn glansrol tegen Sparta een basisplaats gegeven tegen Spakenburg. Hidde ter Avest mag het vanaf de aftrap proberen. Taylor Booth ontbreekt vanwege een blessure.

Silberbauer is zelf niet aanwezig bij het duel voor de KNVB Beker omdat hij ziek is. Vervanger Aleksandar Rankovic kiest zoals zo vaak voor Vasilis Barkas op doel. In de achterhoede beginnen net als tegen Sparta Sean Klaiber, Mike van der Hoorn en Modibo Sagnan. Routinier Mark van der Maarel begint op de bank en Ter Avest is de nieuwe linksback.

Jens Toornstra en Luuk Brouwers beginnen als de meest verdedigende middenvelders. Vanaf rechts is Jensen de vervanger van de geblesseerde Booth. Sander van de Streek en Othmane Boussaid completeren het middenveld achter de diepste spits Tasos Douvikas.

Bij Spakenburg beginnen een aantal oude bekenden uit de Eredivisie in de basis. Oud-Excelsior doelman Alessandro Damen begint onder de lat bij de bezoekers en voorin start Vince Gino Dekker. Hij speelde in de jeugd voor Ajax en kwam in de Eredivisie uit voor Go Ahead Eagles.

Opstellingen: 

FC UtrechtBarkas; Klaiber, Van der Hoorn, Sagnan, Ter Avest; Brouwers, Toornstra; Jensen, Van de Streek, Boussaid; Douvikas
Spakenburg: Damen; Verhagen, Artien, Werkman, Green; Van der Linden, Vink, Wesdorp; Veenhoven, Admiraal, Dekker.