Ajax moet goede reeks doorzetten tegen NEC: pak tot 100x je inleg bij thuiszege!

Ajax moet goede reeks doorzetten tegen NEC: pak tot 100x je inleg bij thuiszege!

05-03-2023 07:30 Laatste update: 00:26

ADVERTORIAL - Ajax mag zich na de relatief eenvoudige bekerzege op De Graafschap zondag weer in de Johan Cruijff Arena melden in de Eredivisie. De Amsterdammers krijgen NEC op bezoek en kunnen met een overwinning in het spoor blijven van koploper Feyenoord. Bookmaker Jack's heeft een speciale Ajax-actie lopen voor dit affiche. Wint de ploeg van John Heitinga van NEC? Dan pak je tot 100x je inleg! 

Ajax heeft angstgegner De Graafschap van zich afgeworpen en moet zondag dus weer aan de bak tegen NEC. De Nijmegenaren hebben zich na de listige seizoensstart, waarin vrijwel alleen maar werd gelijkgespeeld, knap teruggeknokt en staan inmiddels op een negende plaats in de Eredivisie.

Hoe werkt de actie van Jack's? 

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Maak een account aan
3. Stort een bedrag van minimaal €20 en dan activeer je de bonus waarmee je recht krijgt op vijftig keer je inleg. Stort je €100? Dan kan je de bonus activeren waarmee je honderd keer je inleg terugkrijgt!
4. Selecteer de weddenschap en zet tot maximaal €1 in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'
5. Vink de odds boost aan en plaats de bet!

Al een account bij Jack's? Niet getreurd!

Heb je via één van de eerdere acties al een account bij Jack's aangemaakt? Geen probleem! Ook voor bestaande spelers heeft de bookmaker unieke acties en boosted odds klaar staan. Neem gerust een kijkje op de pagina met Jack's Specials! Bovendien kan je vanaf elke woensdag vier Profit Boosts vrijspelen voor Nederlands voetbal! Meer informatie is te vinden in de Lees Meer-blokken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.