Ajax kijkt naar MVP voor uitwedstrijd tegen Heerenveen: hoge odd voor Tadic-assist

Ajax kijkt naar MVP voor uitwedstrijd tegen Heerenveen: hoge odd voor Tadic-assist

12 maart - 10:00
0

ADVERTORIAL – Zondagmiddag wacht Ajax de altijd lastige uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. De Amsterdammers moeten winnen om koploper Feyenoord in het vizier te kunnen blijven houden. Dusan Tadic kan de ploeg van John Heitinga wel eens een handje helpen. De Serviër is dan ook de Uitblinker van de week bij Unibet.

De odd

Sinds Tadic weer in de spits is geposteerd verloren won Ajax elke wedstrijd in de Eredivisie. De aanvaller maakte in die wedstrijden vier goals en gaf ook evenveel assists. Die statistieken spreken voor zich en daarmee is de aanvoerder over de afgelopen weken dan ook de MVP van de Amsterdammers.

Normaal gesproken kreeg je voor een assist van Tadic 2.40 bij Unibet, maar zondag staat er een verhoogde quotering van 3.30 voor je klaar. De odd is voor zowel bestaande als nieuwe spelers van 18 jaar en ouder. Het maximale bedrag dat je kan inzetten is €25.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s