Slot merkt dat Klassieker al leeft: 'Tegen wie moeten jullie donderdag dan?'

Slot merkt dat Klassieker al leeft: 'Tegen wie moeten jullie donderdag dan?'

15 maart - 23:16 Laatste update: 23:49
63

Alireza Jahanbakhsh en Arne Slot benadrukken dat De Klassieker zijn schaduw niet vooruit werpt bij Feyenoord. De Rotterdammers spelen donderdag de return tegen Shakhtar Donetsk in de Europa League, waarna zondag het bezoek aan Ajax wacht in de Eredivisie.

"Week van de waarheid? De wedstrijd van morgen (donderdag, red.) is heel belangrijk en we zijn alleen daar mee bezig. Iedereen heeft het over de wedstrijd tegen Ajax, maar wij hebben daar helemaal niets over gezegd. Dat kun je ook aan de trainer vragen", vertelt Jahanbakhsh op de persconferentie. "Als de wedstrijd morgen goed gaat, geeft dat natuurlijk wel meer vertrouwen voor de wedstrijd van zondag."

Feyenoord moet het karwei in De Kuip zien af te maken na het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd. Slot merkt wel dat de krachtmeting met Ajax meer leeft dan het duel met Shakhtar. "Succes zondag!, werd er naar me geroepen", lacht de coach. "Ik antwoordde dat we eerst donderdag nog moeten. Tegen wie dan? Dat zou best weleens een afspiegeling kunnen zijn van het merendeel van Nederland, maar het staat haaks op hoe wij ernaar kijken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie